Toegerust op sociale veiligheid

Disclaimer digitale database project ĎToegerust op sociale veiligheidí (ADEF/LOBO, fase 2)

Stichting School & Veiligheid is verantwoordelijk voor het onderhoud van deze website. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden en spannen ons in om deze actueel en toegankelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet compleet, actueel of accuraat is, laat dit ons dan weten via de mail dan kunnen wij zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen. Reacties over de inhoud en ideeŽn over een verdere verbetering van de site stellen wij bijzonder op prijs.

Op de website komt u diverse links tegen die verwijzen naar downloadbare materialen die aangeleverd zijn door diverse lerarenopleidingen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze lesmaterialen en verwijzingen naar afleveringen of boektitels ligt bij de makers daarvan. Deze website vertegenwoordigt niet noodzakelijkerwijs de visie van Stichting School & Veiligheid.

De informatie en het beeldmateriaal die op onze website staan, mag vrij verspreid worden, mits voor niet-commerciŽle doeleinden. Bij voorgenoemd gebruik dient wel bronvermelding plaats te vinden. Alle anderen vormen van gebruik of uitgaven zijn alleen toegestaan indien hiervoor schriftelijk toestemming van Stichting School & Veiligheid is verkregen.